Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för Dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner Du vårt användande av cookies.
Eslöv, Trollsjöområdet, Palmgatan 5

Bilder från objektet

Palmgatan 5, Eslöv

Trollsjöområdet

FANTASTISKT GATHUS FRÅN SENT 1800-TAL CENTRALT I ESLÖV
Stort charmigt gathus med uppvuxen trädgård med både pool och trippelgarage. En rymlig bostad passande både för företag och privatbruk - med generösa ytor för vardagsliv och festliga tillfällen.

Välkommen till Palmgatan 5!
Detta unika hus kännetecknas av en vacker exteriör, rejäl takhöjd, ett modernt och funktionellt boende med karaktär och med kvalitéer som krävs för den moderna familjen. Bostaden har två entréer, antingen via Palmgatan eller från husets baksida. Ingång via entréhall / kapprum, kök med ny inredning och matplats i den tillbyggda verandan med utgång till trädgård, stort badrum i kombination med tvättstuga, vardagsrum med braskamin, tv-rum samt ett sovrum.
På ovanvåningen finns allrum, stort helkaklat badrum med möjlighet till bastu, tre sovrum och klädkammare.
I källaren finns hobbyrum/verkstad, badrum av modell äldre och flertalet förvaringsrum.
En fantastisk bostad som ligger nära både city, skolor, förskolor och Trollsjöparken. Huset har fin charm och stor potential. Härlig uppvuxen trädgård med uppvärmd pool. Garage för tre bilar och plats till fler på den stora uppfarten.

Intresseanmälan

Överblick

Pris: 6 700 000 kr
Boarea: ca 233 m²
Biarea: ca 109 m²
Tomtarea: ca 931 m²
Rum: 8 st
Energiklass: E
Typ: 1½-plansvilla med källare
Tillträde: Omgående

Huvvudmäklare

Andreas Thomason
T:0705-750 751