Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för Dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner Du vårt användande av cookies.
ESLÖV, Norregatan 20

Bilder från objektet

Norregatan 20, ESLÖV

1,5-planshus med 2st lokaler i källarplan - centralt!

SPÄNNANDE MÖJLIGHET TILL BYGGNATION OM CA 15 LÄGENHETER - CENTRALT I ESLÖV!

Passa på att investera i detta trevliga projekt för en framtida eventuell nybyggnation om flertalet nya lägenheter. Med stigande fastighetsvärden i området, är detta ett tillfälle som inte bör missas.

På fastigheten står idag ett 1,5-planshus uppfört 1892, innehållandes boningshus samt källare med lokaler. Fullt beboeligt. Utöver boningshus finns även två gårdshus.

Se exempel i bilagda dokumentationen med skiss på förslag om nyuppförande om bostäder för olika stora hushåll; studenter, familjer, ensamstående och pensionärer.

Med sitt läge i centrala Eslöv, nära handel, hälso- och sjukvård, dagis, skolor och kultur - är fastigheten väl lämpad för byggnation av fler lägenheter. Lägg därtill närheten till miljövänliga kommunikationer med både tåg och buss, så har man utmärkta förutsättningar för ett miljösmart och hållbart boende mitt i Eslöv!

Ring mäklaren för ytterligare information / visning.

Intresseanmälan

Överblick

Pris: 5 995 000 kr
Boarea: ca 140 m²
Biarea: ca 85 m²
Tomtarea: ca 878 m²
Rum: 6 st
Energiklass: F
Typ: 1½-plansvilla med källare

Huvvudmäklare

Andreas Thomason
T:0705-750 751